jom baca komik :)

assalamualaikum uOOlss :)

harap semuanyer sihat . okay entry hari nih tade wordless2 dah . wordless tuh just spesel untuk hari rabu jeh . atau dalam bahasa mat salehnyer wednesday . ada paham ? terima kasih :) HAHA hari nih aku rase baik hati sangat la kan . aku nak share something ngan korang . benda baik punyaaaa . wuuuuuuuu~


okay , kite teruskan . korang minat komik tak ? tak kira lah komik pape ponn . kalau sape sape yang minat tuh , meh sini sep ngn aku . aku minat gila ayam kat komik komik nih . tapi depends lah komik version hape . kalau pasal gadoh gadoh tuh memang aku reject teros . HAHA biasalah . perempuan kan ? mane la suka kasar kasar nih . hikhikhik *gelak kat diri sendiri .

ape komik yang korang suka baca ? siapa kartunis yang korang admirer sangat tuh ? jom kongsi ngan aku jom ? jangan malu malu . jangan sengan segan . bukan nak kongsi hape pon . kongsi hobi jeh . tak salah pon . 

okay . aku nak gak share ngan korang pasal komik nih . bagi aku , aku lebih prefer komik komik karya kartunis dari Gempak Starz . syiokkk habissss . mase aku gi book fair kat PWTC tuh pon pasal aku nak rembat komik komik kartunis Gempak Starz lah . tade niat lain pon . HAHA 

antara komik komik Gempak Starz yang aku suka ialah (bapak skema ayat kau) karya daripada kartunis Keith . komik beliau yang hot : Lawak Kampus . memang superb . 



seterusnyer , aku suka gak komik komik karya Zint . perghhh ! hebat gila beliau . errr , komik nih pon ade adengan gadoh gadoh . tapi aku suka . hikhikhik komik yang sememangnyer hot karya karya beliau ialah :

K.O King
MFEO
Under 18 (ade macam macam)
Cheap Shot
Xpressi Tempur
Bodyguard.com
Kijiya (ade macam macam)
Under Age
and banyak lagi lah . malas aku nak mention banyak banyak . haha

ketiga . aku gak minat komik komik karya Kaoru , Ageha , Jo , Clay , Kenny , Puyuh , Little , Neko and ramaaaaiiiiii lagi . nak tau boleh tgok sini Gempak Starz . 

dah dah tu pasal komik and kartunis yang aku suka . macam mane ngn korang plak ? hape taste korang ?hebak keh ? meh tunjuk aku . haha (macam aku hebat lak) . okay pada sape sape yang suka minat cinta sayang kat karya karya komik luar negara such as jepun kaa , USA kaa , nih aku nak share ngn korang satu web yang boleh korang usha komik komik nih . teruja tak ? terujakan ? bace entry nih sampai habis dulu . kahkahkah 


aku suka gila ayam kat doraemon nih dari zaman aku kecik kecik sampai lah sekarang !



Naruto nih plak mase mula mula kemunculan jeh aku suka (part sasuke jeh) pastuh da kurengggg . 



Bleach nih aku tak bape nak in sangat . tak paham pon story dye cmneh . kahkahkah  


korang bleh lah usha usha komik komik cam doraemon ke , naruto ke , bleach ke dan lain lain kat


sonok bila dapat bace free nih . tak lah kene maki hamun kalau bace kat kedai kedai buku tak bertauliah kat kawasan rumah aku tuh (sebab aku penah kene maki hamun) . hikhik

okay , selamat membace :)
sayang korang lebih ^^




2 bisikbisik:

Muhamad Zul Fahmi said...

ade tak link nk download komik ko king, bodyguards,
under 18

Syahfatuel elisha said...

Aku memang kipas susah mati Zint..