semester baru :)

assalamualaikum readers :)

sihatkah semua ? harap semuanya sihat la yee . sape sape yang tak sihat tu , cepat cepat makan ubat taw . aku doakan cepat sembuh :D

errr . lame aku tak update blog . bukan aku taknak update . ni semua angkara si abang pemalas . beliau yang pengaruh aku . beliau tak bagi aku update blog . tak guna kau abang pemalas !! grrr .

okay . disebabkan kelas hari ni start pukul 2 petang , aku curik masa tidur aku untuk update blog tersayang . *korang terharu tak ? HAHA 

 dah dah . jangan nak merepek sangat . mari kita ke topik utama kita . 
urghh . seminggu dah aku start semester baru . seminggu tu jugak aku sangat busy . sem baru nih jadual pack gila kau tahu ! sampai masa nak lunch and solat zohor pon kene rushing . dah tuh kelas petang habis lambat pulak . balik balik biik je , tak sempat rehat dah kene siap siap  ade aktiviti kolej -.-
tapi takpee aku redha jeh :D

subjek untuk sem dua nih killer gila nak pengsan . semua subjek kene banyak membaca . aku dah lah lemah sikit bab bab yang kene membaca nih . hadoyyy ! 
harap harap aku boleh lah T__T

sem baru ni jugak aku berazam nak naik kan pointer final exam aku . lebih hebat dari sem lepas . yeahh ! semangat gila ni . haha

lagi , aku nak jimat . taknak guna duit ptptn yang aku dapat untuk benda benda yang sepatotnya . mak suruh aku jimat . jangan membazir :) insya Allah , kakak boleh !

okay . kesimpulannyer . 

aku sayang PSA . haha :P






2 bisikbisik:

Afrida Shobri said...

good luck dik.dulu pun akak sebelum dapat PTPTN berazam xnak habiskan jugak.sekali sale semua habis.haha!

urzain hussain said...

go0dluck..^^