blogspot bikin owner cuak lagi -.-

assalamualaikum -.-

aku malas nak cakap banyak . mood nak update blog hilang serta merta . pagi semalam mase syok2 tgh karang entry baru , bila nak post jeh tetiba tak boleh pulak . okay , nak post tak boleh takpe lagi . aku cuba nak save entry baru aku , tak boleh jugak . ingat berukband yang ade problem ke hape . arghhh ! spoiled mood aku jeh . bila nak post entry tuh tetiba jeh kuar cam nih ...






bila dah tak boleh tuh , nak amik mood balik punya pasal aku login pesbuk jap . konon nak mengadu kat SB . bukak jeh group SB rupa rupanya ramai yang kene . so , bukan masalah berukband aku la nih . ramai yang tension gila dengan masalah nih . tak percaya ? kau tgok nih -.-

okay ni ade blogger yang baik hati bagi jalan penyelesaian :') terharu aku . tapi aku dah try dak . tak boleh jugak hampaaa kau taw ?! -.-


okay  , korang tengok . ramai gila owner cuak kan ? bukan cuak jeh , hampa , sedih , bengang pon ade .
aku tak . aku cool jeh ( tolong percaya ) haha

till then,
byebyeeee :)






4 bisikbisik:

Ku Azhar said...

aiyookk...post ku pn terlekat kt sini?

hanani nadri said...

@Ku Azhar haha semmestinyer :) ku kan hot ^^ ekekeke

SyazwanSarawak said...

heheh. boleh jiwa kacau kalau tak boleh update blog >_<"

hanani nadri said...

@SyazwanSarawak haha taw tapeee . buntu den mase tuh :D