sayangku merajuk

assalamualaikum semua :)

hot tak title entry aku kali nih ? haha macam encik syg aku pulak yg merajuk . uols jgn salah paham okay . title di atas tade kene mengene ngn encik syg aku atau sape sape ponn . ekceli tuh sebenarnye title novel yg aku baru bce baru baru nih .





tajuk : sayangku merajuk 
penulis : ayu emelda 
penerbit : grupbuku karangkraf sdn bhd

novel karya ayu emelda ni memang best . rugi kalau korang tak bace . hehehe



SINOPSIS

bulan madu Aireen hanya bertahan seketika apabila ijab dan kabul seakan akan termeterai tiga bulan . akhirnya , lima tahun dia ditinggalkan dalam gerhana . wanita mana tak meradang .. hati mana yang tak sengsara . 

pertemuan semula terjadi tanpa diduga . sharil kembali demi memburu sekeping hati sedingin iceberg ! sayangnya , pujukan itu hanya dipandang sepi . langsung tiada erti . 

dendam aireen bukan satu mainan . dia tegar mengalihkan cinta pada lelaki lain . biar shahir merana .. biar padan dengan muka dia !

bagi shahir pula cintanya pada aireen adalah yang pertama dan terakhir . walaupun rajuk isterinya panjang berjela , dia tidak mungkin sesekali mengalah !

mungkinkah kesabaran seorang suami akan kecundang jua akhirnya ? 

okay . uols jangan lupa bace novel ni k ? cari lah kat kedai buku yang berdekatan ngn umah korang :) 
selamat membaca .
 bubbye !



2 bisikbisik:

Noor Alifah Binti Saiful said...

:) uitt...cam best aje..ko da abes bace ke?

hanani nadri said...

hee memang best ponn . da khatam da ponn . hikhik :)