twitter : @hanani_nadri :)

assalamualaikum :)

sihatkah semua ? eceh . saja ambik hati sikit . hiw hiw
just a short update . nak bagi tahu ni . hamba dah ada twitter . slow gila kan hamba ? hikhik
dah lama jugak hamba ada twitter ni , eh tak lah lama sangat , eh lama lah jugak , eh pape jelah hoyyyy .
okay , sape-sape yang ada twitter boleh lah follow hamba (tujuan sebenar) :P



ohh , di sidebar sebelah kiri blog berhabuk ni pon ada button untuk follow twitter hamba . sudi-sudilah follow yerr . hiw hiw

sesungguhnya , burung berwarna biru ini comel seperti hamba . kahkahkah 



hamba masih noob dalam dunia 'pentwitteran' ni . nanti sesiapa yang dah teror dalam dunia 'pentwitteran' boleh lah beri tunjuk ajar kepada hamba yang noob . noob gila lah hamba ni . haihh T___T

noob
noob
noob



yang benar dan sebenar-benarnya , 
Hanani Nadri
si NOOB yang comel . muahaha

5 bisikbisik:

noran aza said...

haha.. later i'will follow you.. and btw nice blog..hehe sorry, im new here. <3

hanani nadri said...

@noran aza thank youu . really appriciate it :D

FizaFizz said...

haha! dunia pentwitteran! klaka..^^

gadis chomot, said...

nani, aku dah follow kau. follow aku balik ! :)

misz h0neyz said...

Tudung Bawal Plain & Dwi Tone is back..!!
warna & harga yg menarik..
grab it n0w..!!
;)

http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/