oh ! berkaca mata :)

assalamualaikum :)

hari ni mood nak hupdate blog sedikit terganggu sebab perut aku meragam T_T . setakat ni jeh dah 4 kali aku keluar masuk toilet . arghhh ! aku makan ape semalam sampai perut aku meragam bagai nak rak ? takkan di sebabkan biskut lomak brand tiger tuh ? tak mungkinnnn ! hadoyyy !

di sebabkan aku tak berapa nak sihat hari ni (alasan) , entry baru nih agak banyak gambo . mintak maaf yer semua . tapi aku gerenti korang tak akan tidur nyenyak malam nih bila korang tengok gambo gambo tuh  . serius ! HAHA 




abang sam :)

tadi abang sam ajak aku kuar gi lunch . aku cakap aku tak larat sebab sakit perut . lepas tu dia ckp nak deliver McD kat aku . hmmm , aku yerr kan jeh . takkan aku nak tolak kan ?



abang awal :)

semalam aku text ngan dia . saje jeh sebab dah lama tak kuar sesama . aku tanye dia pasal bila dia nak kahwin ngn kak scha . dia ckp mungkin dalam tahun nih . pastuh dia mintak aku jadik pengapit kak scha . aku pon setuju lah . 



abang zed  :)

oh ! gambo nih masa lepas solat hari raya tahun lepas . dia memang selalu datang raya rumah aku . family aku ngan family dia rapat gila . 



om afghan :)

om afghan selalu gak datang malaysia . selalunyer bila dia dtg malaysia dia tak pernah tak datang rumah aku . selau dia akan bawak macam macam hadiah dari indon . kira dia nih rapat gak lah ngn family aku .



abang dong wook

baru je tadi nih dye call aku dari korea . dia cakap dia baru lepas shooting . hmmm , lama tak jumpa dia . takpe , dia cakap nanti dia datang malaysia semata mata nak jumpa aku . aku senyum je :)



abang nichkhun :)

dia busy sekarang nih . sementara tengah hot kan . walau sesibuk mana pon dia , setiap hari mesti dia akan text aku tanya sihat ke tak , dah makan ke belu . tengok lah , sayang betul dia ngn adik dia nih :)



abang siwon :)

abang siwon pon busy jugak sekarang nih . hari tuh dia call aku cakap dia ade suprise untuk aku bila dia dtg malaysia nanti . ishh ! tak sabar rasanya :)


abang sang woo and kak yoona 

bulan lepas aku baru balik dari majlis perkahwinan abang sang woo nih . tapi dia bukan kawin dgn kak yoona . korang jangan salah paham pulak . dia kahwin dgn bini dia lah . serius secocok doe dorang :)


ekceli aku nak tunjuk muka bila lelaki berkaca mata . nampak lebih matang dan berwibawa (ececeh ! )
serius aku suka bila tengok lelaki pakai glasses nih . muahaha :) macam mane ? korang rase korang boleh tidur nyenyak ke malam nih ? aku pon rase macam nak termuntah ngan ayat aku tadi . abang kononnnn . eshhh berangan je la kau nani hoyyy ! :P

okay , habis
aku nak gi toilet nih 

till then
byebye

p/s : kalau lah dorang abang korang , ape korang rasa ? HAHA














2 bisikbisik:

farahin said...

fulamak, comel2 sey. btw kte pye lagu blog ni SAMA PLAK !!!!!!!!!!!!!! hahaha, folow me back lah ok. :)
http://nurfarahinb.blogspot.com/2011/06/tolong.html

hanani nadri said...

@farahin comel kann ? lagu blog same eh ? great ! :) done follow u dear ^^