apa benda kat langit tuh ????

assalamualaikum . 

tadi mase aku tengah syok online pesbuk , salah seorang sahabat pesbuk aku ade post sesuatu yang membuatkan aku teruja n jantung berdegup kencang macam nak akad nikah . 























klik gambar untuk tumbesaran yang lebih sihat !

ape tuh ? power rangers ? atau....................

pelik bukan ? 

kalau nak try tengok , korang boleh :

- bukak google maps

- search 47.110579,9.227568 . letak kat kotak A atau B .

- klik anak panah hijau then klik street view .

- tekan image ke atas dan ke kiri .

nampak tak ape ade kat langit tuh ???

terpulang pada korang nak tafsir image yang korang nampak tuh sebagai ape . aku sendiri pon masih terkejut . taktaw nak percaya atau tidak . 

ok . selesai .
till then .

take care readers :)
 love , 
hanani nadri .







6 bisikbisik:

roshi''dayahdayu'' said...

ape bnde tu yg kt ats lgit..pelik..

Ku Azhar said...

nmpak sbg pe? internet ku slow T_T

hanani nadri said...

@roshi''dayahdayu'' tu lah . pelik kan ?

hanani nadri said...

@Ku Azhar seram nak story la ku . org pon tataw nak ckp cne . hehe nanti ku tgok lah :)

Nina Athira-misu said...

takutla tgk..

Verachman said...

eeeiuww...nape ade tuuu..??